сив џемпер audi

Audi
1.190,00 ден.
цената за испорака не е вклучена
Audi
Големина
Код на производ - SKU 9113

Опис

<p style="margin-bottom: 15px; line-height: 1.7; color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(249, 249, 249);">Прицврстувач за поштеда и адаптер за прилагодување</p><p style="margin-bottom: 15px; line-height: 1.7; color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(249, 249, 249);">• Мека на ткаенината на допир</p><p style="margin-bottom: 15px; line-height: 1.7; color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(249, 249, 249);">• Две предни џебови и лого на марката</p><p style="margin-bottom: 15px; line-height: 1.7; color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(249, 249, 249);">• Еластични манжетни и ремен</p><p style="margin-bottom: 15px; line-height: 1.7; color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(249, 249, 249);">• Состав: 95% памук, 5% полиестер</p>

Детали

SKU
9113
Категории
Бренд

Препорачани производи