Топка за футбал ZEUS Pallone Kalypso Arancio fluo

MKD 1.250,00 (Намалување од 24%)
MKD 950,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 507415
Акцесоари: Топки
Материјал: PVC
Спорт: Футбол
БОJА: Портокал