Тренерка BMW

bmw
2.190,00 ден.
цената за испорака не е вклучена
bmw
Големина
Код на производ - SKU 8085

Опис

<p style="margin-bottom: 10px; color: rgb(102, 102, 102);"><span style="color: rgb(119, 119, 119); font-family: Lato, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">Дизајн, боја и висококвалитетен памук. Пријатна ткаенина , е идеална за секаков вид активност.</span></p><p style="margin-bottom: 10px; color: rgb(102, 102, 102);"><span style="background-color: rgb(249, 249, 249); color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px;">Горниот дел:</span><span style="background-color: rgb(249, 249, 249); color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px;">• Голем преден џеб• Еластични манжетни и ремен</span></p><p style="margin-bottom: 10px; color: rgb(102, 102, 102);"><span style="background-color: rgb(249, 249, 249); color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px;">Крајниот дел:• Ремен со еластична и вратоврска• Две странични џебови• Еластични манжетни•</span></p><p style="margin-bottom: 10px; color: rgb(102, 102, 102);"><span style="background-color: rgb(249, 249, 249); color: rgb(76, 76, 76); font-family: Oswald, sans-serif; font-size: 14px;">Состав: 100% памук</span></p>

Детали

SKU
8085
Категории
BMW
Бренд
bmw

Препорачани производи