Тренерка GIVOVA Tuta Campo 0110

MKD 3.840,00 (Намалување од 45%)
MKD 2.110,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 509222
Прицврстување: Патент
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Пролетни; Есенни
Вид на облека: Тренерки
Материјал: Полиестер
БОJА: Бело; Цр͟н͟о; Портокалова