Футбалски комплет дрес ZEUS Kit Aquarius Granata/Sky

MKD 3.290,00 (Намалување од 37%)
MKD 2.050,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 505691
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Лето
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Футбол
БОJА: Светло сино; Бордо