Асиметричен модел-код 4049

610,00 ден.
цената за испорака не е вклучена
Големина
Код на производ - SKU 4049

Опис

<p><span lang="mk" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: Lato, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: rgb(119, 119, 119);">Кошула од модерна дама во розова боја. Асиметричен модел. Со колковите. Ракав 3/4. Должина над коленото</span><span style="color: rgb(119, 119, 119); font-family: Lato, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">.</span><br></p>

Детали

SKU
4049
Категории