блуза во розова боја-код 1073

896,00 ден.
цената за испорака не е вклучена
Големина
Код на производ - SKU 1073

Опис

<pre id="tw-target-text" class="tw-data-text tw-text-large tw-ta" data-placeholder="Превод" style="margin-bottom: 20px; padding: 20px; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; vertical-align: baseline; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: monospace, serif; font-size: 14px; hyphens: none; background: rgb(249, 249, 249); white-space: pre-wrap; color: rgb(119, 119, 119);"><span lang="mk" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; font-family: inherit;">блуза во розова боја. Целосно извезено. Ефективно везење на рамената и на дното. Тенок и краток модел. Елегантно решение за поводот или секојдневниот живот</span></pre>

Детали

SKU
1073
Категории