Двостраниот кошарски дрес ZEUS Reversible Kit Jam Verde fluo/Nero

MKD 2.690,00 (Намалување од 29%)
MKD 1.890,00
цената за испорака не е вклучена
Големина:
Код на производ - SKU: 511300
БОJА: Цр͟н͟а; Зелен електричар