Двостраниот кошарски дрес ZEUS Reversible Kit Jam Arancio/Bianco

MKD 2.690,00 (Намалување од 29%)
MKD 1.890,00
цената за испорака не е вклучена
Големина:
Код на производ - SKU: 511299
Пол: Маже
Спорт: Баскетбол
БОJА: Бело; Портокалова