Двостраниот кошарски дрес Екип ZEUS Reversible Kit Jam Blu/Bianco

MKD 2.490,00 (Намалување од 24%)
MKD 1.890,00
цената за испорака не е вклучена
Големина:
Код на производ - SKU: 511294
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Лето
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Баскетбол
БОJА: Бело; Темно сино