Машки комплет дрес GIVOVA Kit Play 2810

MKD 2.390,00 (Намалување од 33%)
MKD 1.590,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 504598
Пол: Деца
Стил: Тренинг
Сезона: Лето
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Волейбол; Футбол
БОJА: Цр͟н͟а; Портокал електричар