Машки комплет дрес ZEUS Kit Promo Verde

MKD 1.580,00 (Намалување од 27%)
MKD 1.150,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 508759
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Лето
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Волейбол; Футбол; Хандбал
БОJА: Зелена