Топка за кошарка GIVOVA Basket Toronto

MKD 2.250,00 (Намалување од 26%)
MKD 1.650,00
цената за испорака не е вклучена
Големина:
Код на производ - SKU: 511808-5
Акцесоари: Топки
Материјал: Гума
Спорт: Баскетбол
БОJА: Кафeв