Тренерка ZEUS Tuta Training Vesuvio Blu/Giallo

MKD 2.850,00 (Намалување од 25%)
MKD 2.110,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 512921
Пол: Маже
Стил: Lifestyle
Сезона: Есенни; Зимни
Вид на облека: Тренерки
Материјал: Полиестер
БОJА: Темно сино; Жолта