Тренерка ZEUS Tuta Relax Ulysse Blu/Giallo Fluo

MKD 2.690,00 (Намалување од 21%)
MKD 2.110,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 518427
Прицврстување: Патент
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Пролетни; Есенни; Зимни
Вид на облека: Тренерки
Материјал: Полиестер
БОJА: Темно сино; Жолт електричар