Футбалски комплет дрес ZEUS Kit Icon Inter Nero/Royal

MKD 3.290,00 (Намалување од 42%)
MKD 1.890,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 518052
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Пролет; Лето; Есен
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Футбол
БОJА: Цр͟н͟а; Темно сино