Футбалски комплет дрес ZEUS Kit Gryfon Bianco/Nero

MKD 2.110,00 (Намалување од 24%)
MKD 1.590,00
цената за испорака не е вклучена
Код на производ - SKU: 511289
Пол: Маже
Стил: Тренинг
Сезона: Лето
Вид на облека: Комплети
Материјал: Полиестер
Спорт: Футбол
БОJА: Бело; Цр͟н͟о