24%

Топка за одбојка ZEUS Pallone Volley Match

2.450,00 ден. 3.250,00 ден.
цената за испорака не е вклучена
Големина
Код на производ - SKU 515720

Детали

SKU
515720
Категории
Бренд
Опрема
Топки
Материјал
Синтетика
Спортови
Одбојка
БОJА
Цр͟н͟а; Жолт електричар